ZOTIMI DHE BETIMI IM PËR SHQIPTARI!

‘’Betohem përpara atdheut, flamurit, bashkatdhetarëve të mi, historisë sime kombëtare, paraardhësve të mi, familjes, emrit dhe nderit tim, që do t’i shërbej me besnikëri dhe me Besa-Besë interesave, sigurisë, mirëqënies dhe trashëgimisë së mëmëdheut dhe kombit tim brez pas brezi dhe se në rast se e thyej këtë betim, jam nën mëshirën e fatit dhe rreshtohem si tradhëtar i kombit.

Gjithashtu, zotohem se do të respektoj dhe do t’i përmbahem denjësisht: rregullave, orareve, pjesëmarrësve, drejtuesve, simboleve, vlerave, etikës së sjelljes, komunikimit dhe veshjes, vendimeve, qëllimeve, planeve dhe programeve të këtij Kuvendi si dhe planeve pas tij, vetëm dhe vetëm në interes të kombit dhe bashkatdhetarëve të mi kudo, që jetojnë dhe punojnë në Shqiptari e anembanë botës. Unë ndihem në detyrim të përjetshëm ndaj Shqiptarisë dhe se jeta ime nuk ka lumturi dhe kuptim të plotë pa një Shqiptari të sigurtë dhe të zhvilluar.’’

 

BETOHEM BESA-BESË!

PËR SHQIPTARI, GJITHÇKA!

Për t’u anëtarësuar në organizatën ndërkombëtare atdhetare shqiptare World Albanian Congress, duhet të ndiqni, lexoni dhe shqyrtoni rigorozisht, me kujdes, vëmëndje dhe në mënyrë të njëpasnjëshme hapat e mëposhtëm:

HAPI I PARË

HAPI I DYTË

Pasi keni lexuar dhe shqyrtuar me shumë kujdes dhe vëmëndje të plotë informacionin Rreth Nesh dhe Rregulloren e Përgjithshme të Anëtarësimit në hapin e parë (mësipër) dhe nëse keni rënë dakord duke pranuar dhe përqafuar idetë, qëllimet, objektivat, planet, projektet, idealet dhe vlerat tona kombëtare, atëherë hapi tjetër është që j'u duhet të plotësoni Formularin e Anëtarësimit.
 

SHKARKO FORMULARIN E ANËTARËSIMIT MËPOSHTË

Pasi e shkarkuat dhe e plotësuat Formularin e Anëtarësimit mësipër, tani duhet ta dërgoni me E-Mail tek: info@walbc.com ose info@worldalbaniancongress.org

Merrni përditësimet, lajmet dhe njoftimet më të fundit nga aktivitetet e WAC

World Albanian Congress
THE ALBANIAN DIASPORA GOVERNMENT

 

DHURO PËR SHQIPTARI!

Na ndiqni

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram

© 2020 by World Albanian Congress. All Rights Reserved.