''Jemi bijtë e shqipes, Pirros së Epirit, Kastriotit, autokton me mijëra vjet në këto troje. Të gjithë bashkë, jemi më të fortë!''

PRESIDENTI

GALLERIA - FOTO DHE VIDEO

World Albanian Congress
THE ALBANIAN DIASPORA GOVERNMENT

 

DHURO PËR SHQIPTARI!

Na ndiqni

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter
  • Instagram

© 2020 by World Albanian Congress. All Rights Reserved.